Общуване и връзки. Астрологическо ръководство за съвместимост, Лоис Хейнс Сарджънт

ОБЩУВАНЕ И ВРЪЗКИ. АСТРОЛОГИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО ЗА СЪВМЕСТИМОСТ
Лоис Хейнс Сарджънт

Стр.    128
Цена:  11 лв.
ISBN:   978-619-7216-19-6

Нашите връзки с другите хора са може би най-основният фактор в живота за щастието и удовлетворението в съвместното ни съществуване. И все пак те представляват и едно от най-предизвикателните изпитания. Тази книга е посветена на изкуството на синастрията, или тълкуването на взаимното разбирателство между двама души с помощта на астрологията. Авторката представя методики за оценка на съвместимостта на брачни партньори и двойки, във взаимоотношенията родител-дете и между членовете от семейството, между приятели, братя и сестри, и в бизнес сдружения между партньори. Подробно е изложена система за оценка на привличането, трайността на връзките, мисловното разбирателство и въздействието на Сатурн.

Втората част от съдържа пълен справочник с възможните междукартови аспекти в синастрията, обяснени подробно с потенциалните им благоприятни и предизвикателни влияния.

Книгата е резултат от дългогодишната практика на Лоис Сарджънт и става изключително популярна още с първото си издание през 1956 година.

„От всички книги върху синастриите най-много обичам разработката на Лоис Сарджънт (тя всъщност не показва как да анализирате индивидуалната карта, но е много полезна при правенето на синастрии). Книгата не е от вчера; на това отгоре е една от най-евтините в жанра и въпреки всичко е най-добрата в конкретната сфера. “

Стивън Аройо в „Цикли на живота и взаимоотношенията“