Детско царство за три дни настъпва край Марица

Игри на открито, еко работилници, сладолед, захарен памук и хвърчила очакват малки и големи пловдивчани в началото на септември

Тридневен празник  „За децата пикник край реката“ организира общинската фондация „Пловдив 2019“. Празникът за малчуганите ще се проведе на 2, 3 и 5 септември на северния бряг на река Марица между бул. Руски и Пешеходен мост.

Събитието се провежда по повод три години от избирането на град Пловдив за Европейска столица на културата. Тази година сме заедно с децата на реката. Следвай зеления маршрут и нашата вело карта и ела със своя велосипед, за да споделим няколко ведри часа на открито край реката!

Ще празнуваме в три дни. Ела и стани част от доброволческия отряд по почистването и обновяване чрез временни намеси на крайречната алея на река Марица през уикенда на 2-ри и 3-ти септември от 10:00 часа до 15:00 часа.

На 5-ти септември от 17:00 часа те очакваме на пикник за теб и цялото семейство с игри на открито, еко работилници, сладолед, захарен памук и хвърчила край реката. Всеки е добре дошъл с одеяло, настолни игри, федербал, домашна храна, напитки и усмивки!
www.plovdivtime.bg