Шифърът на Леонардо, Дан Браун

ШИФЪРЪТ НА ЛЕОНАРДО
Дан Браун

Стр.    376
Цена: 24.99 лв.
ISBN:  978-954-655-730-8

Мегаселърът на Дан Браун вече е достъпен за новото поколение читатели. Тази адаптация за младежи е идеалният начин да се подготвите за „Произход“ – последния роман за Робърт Лангдън. Изданието включва над двайсет цветни снимки на вълнуващи места и произведения на изкуството!

 Най-великата конспирация през последните две хиляди години най-после ще бъде разбулена.

Професорът по религиозна символика в Харвард Робърт Лангдън е в Париж, където изнася лекция. На приема след нея той трябва да се срещне с прочут уредник в световноизвестния музей Лувър, но той така и не се появява. Същата нощ полицията събужда Лангдън и му съобщава, че уредникът е открит мъртъв. Отвеждат го в Лувъра, където професора открива, че на местопрестъплението са оставени загадъчни указания.

Така започва надбягване с времето, като Робърт Лангдън се превръща в заподозрян и с помощта на френската криптоложка Софи Нево трябва да разгадае низ от тайнствени „ключове“, оставени специално за тях. Ако Робърт и Софи не се справят със загадката навреме, една древна истина ще бъде изгубена завинаги – а самите те ще се окажат случайни жертви на тази добре пазена тайна.

Това издание ще припомни на всички фенове защо „Ню Йорк Таймс“ обяви „Шифърът на Леонардо“ за „съвършения блокбъстър“.