Феите.Открийте тайните на вълшебното кралство, Алисън Малоуни

ФЕИТЕ. ОТКРИЙТЕ ТАЙНИТЕ НА ВЪЛШЕБНОТО КРАЛСТВО
Алисън Малоуни
Патриша Мофет : илюстрации

Стр.  32
Цена:27.99 лв.
ISBN: 978-954-761-573-1

        …когато първото бебе се засмяло за първи път,
смехът му се пръснал на хиляди парченца, които
се понесли навсякде и така се появили феите. И
сега, когато се ражда дете, първият му смях се
превръща във фея. Затова за всяко момиченце и
всяко момченце има по една фея.
„Питър Пан”, Дж.М.Бари                                                                                                                                 
Много отдавна Титания, кралицата на феите, заповядала тайните на нейното кралство никога да не бъдат разкривани на външния свят. Имало обаче деца с прашинки звезден прах в душите, затова кралицата на феите решила, че те заслужават да надзърнат във въшебната й страна.

Отвори страниците на тази книга и влез в блестящо кралство на вълшебство и магия. От горските духчета до градинските пикси, от водните нимфи до домашните елфи, тук са феите, които живеят около нас!

Изследвай загадъчния свят на Вълшебната страна, надникни във великолепния замък на кралицата и научи кои са най-прочутите феи, от Камбанка и Феята със сините коси до лошата фея от „Спящата красавица”. Тук ще откриеш, че роклите от копринена паяжина са хит във вълшебната мода, и ще разбереш какво представляват вълшебните пръчици и магическият прах.

Всяко малко момиченце мечтае да навлезе в пленителния, блестящ и изпълнен с чудеса свят на феите и затова в книгата ще намери прекрасни крила, които може да си прикачи с помоща на панделка!