Топкомедия и любими актьори превземат седем пловдивски парка с театър на открито

Фестивалът „Включи квартала – Театър в парка“ отново ще оживи любими пловдивски паркове и ще зарадва любителите на театралното изкуство.

Особено тези от тях, които нямат време и възможност да посещават театрални постановки в центъра на града!

За всички тях, за  четвърта поредна година, „МаскАрт“ с подкрепата на община Пловдив ще доведе на крака трима любими актьори, които ще забавляват публиката с невероятния комедиен спектакъл  „На живо от оня свят“.

Историята разказва за журналистка, политик и фризьор, които се срещат в Ада и опитват да разкрият мистерията около смъртта на единия от тях. Албена Михова, Евгени Будинов и Кирил Ефремов се качват на сцената, за да ви запленят с изключителната постановка на Жан Ноел Фенуик, която със сигурност ще ви разсмее до сълзи. Режисьор е Ивайло Христов.

Прекрасните актьори ще ви пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки в 7 пловдивски парка. В тях вече има създадена традиция да се провеждат концерти, куклени театри и кинопрожекции на открито.

Началото на всички места е 20.30 часа, а входът е свободен!

Осигурени са столчета за по-възрастните, така че ако желаете си носете нещо за сядане и разбира се – доброто си настроение! Събитието се финансира от община Пловдив и е част от Културният календар на града за 2022 година.

Ето и графика на представленията:

24.06.021г. – парк „2019“, до магазин „Лидъл“, район Тракия

27.06.2021г. – парк „Каменица 2“, район Източен

29.06.2021г.- парк „Бунарджик”, до чешмичката, район Централен

01.07.2021г. – кв. Коматево, пред читалището, район Южен

02.07.2021г. – парк „Белите брези“, район Южен

23.07.2021г.- парк „Рибница“, кв. Кършиака, район Северен

30.07.2021г. – парк „Ружа”, район Западен

m.filibe.com