Яж, чети, обичай и пътувай, Славея Лазарова

ЯЖ, ЧЕТИ, ОБИЧАЙ И ПЪТУВАЙ
Славея Лазарова

стр :    128
цена:  19.90 лв.
ISBN:  978-619-01-0937-2

Днес ще съм щастлива, така реших. Ще се усмихна на намръщеното време и ще оставя слънцето в мен да грее ярко. Ще поспра за малко и няма да бързам. На кафето ще се насладя, на минутките спокойствие и ще си направя график на мечтите. Ще започна да ги сбъдвам една по една и до обяд вече ще съм преполовила списъка. Следобед ще се влюбя и ще разбера какво е да обичаш истински. А когато слънцето залезе, ще знам, че е изминал още един ден, в който не съм забравила как се живее щастливо.

Славея

Тази книга крие в себе си уют, спокойствие и топлина; тя може да ви накара да се усмихнете дори когато навън е мрачно. В страниците и ще откриете себе си, ще усетите вдъхновение и ще преминете през чудна палитра от емоции. Ще ви се допътува надалеч, ще се пренесете в спомените си или просто ще се насладите на едно вълшебно бягство от ежедневието.

Смисълът на текстовете ще се променя през сезоните от живота ви и ще можете да ги препрочитате, откривайки по нещо ново, което да ви развълнува всеки път. Направете си чаша ароматно кафе, опечете любимия си сладкиш и се насладете на всяка страница, написана с любов.

Посетете фейсбук страницата на Яж, чети, обичай и пътувай за още свежи идеи и добро настроение.