Култовата банда „Evanescence” разлюлява Пловдив на 30 юни

„Guano Apes” и „Three Days Grace” са другите хедлайнъри на големия фестивал „Hills of Rock”

Програмата за зрелищния рок и метъл фестивал „Hills of Rock” вече е ясна. Мащабното рок събитие ще разтърси Пловдив на 30 юни и 1 юли. Култовата nu metal банда „Evanescence” ще бъдат хедлайнери на първия ден – 30 юни, петък. Ейми Лий и компания ще излязат на сцената в 22:20 ч. Преди тях ще свири „Epica“.

На следващия ден, в събота, 1 юли, „Three Days Grace” ще зарадват феновете си с първия си концерт в България. Те ще забият хитовете си „Pain”, „I hate everything about you” и „I am machine” от 21:00 ч. Веднага след тях на сцената излизат „Guano Apes”. Ще чуем „Big in Japan”, „Lords of the boards” и още песни на бандата от 22:20 ч.

Още много банди ще вземат участие в двата дни на музикалния фестивал. Те са разпределени на три различни сцени – Main Stage, World и „На тъмно”. Към фестивала се присъединяват и българските групи „Контрол“, „PIF“, „Ревю“ и „Медикус“, които ще празнуват своите 30 години на сцена в рамките на „Hills of Rock 2017“.

Някои от гостите, отбелязали се под програмата на фестивала в страницата му във Фейсбук, ще получат възможността да се срещнат лично с „Three Days Grace”, малко преди бандата да излезе на сцената.

В продажба са вече и ограничено количество промо билети за 1 фестивален ден по избор с цена 60 лева. Следващата ценова категория ще бъде 70 лева, а всички билети ще намерите в OMV, касата пред община Пловдив, билетен център НДК и в мрежата на TicketPro.bg и Eventim.bg.

Пловдив се подготвя активно да посрещне хилядите посетители, които се очаква да пристигнат за първото издание на фестивала, който е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал – Пловдив. Главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион „Пловдив“, но без трибуните да бъдат използвани. Двете допълнителни сцени ще бъдат разположени около стадиона, за да се избегне смесването на звуците, споделят организаторите.

Хотелите са почти изцяло резервирани за последния уикенд на юни, което подтикна организаторите да създадат специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието на достъпни цени. До тази зона ще имат достъп всички закупили специалните къмпинг билети за два дни на цена от 20 лева на човек.

Зоната ще предлага най-необходимите удобства за добра фестивална почивка между двата дни, а именно – отделен пропусквателен режим, 24 часова охрана, душове, тоалетни и разбира се, сянка. Къмпинг билетите ще важат само със закупен фестивален билет за 2 дни.
www.plovdivtime.bg