Подарък и торта за всяко дете на 1 юни с КАТРА ФМ


Превърналият се във весела традиция детски празник “Вълшебно лято” на радио KATRA FM и тази година ще забавлява малчуганите на Пловдив навръх 1 юни от 17:30 часа, на площада пред Община Пловдив.

Организаторите са подготвили музикални и танцови изпълнения, състезателни игри и томбола с над 50 големи награди. В края на празника, както стана вече традиция, ще бъде разрязана и най-голямата торта от Торти Колекция, за всички деца.  Водещи на събитието са познатите гласове от ефира на Пловдивското радио –  Дария и Ива.

Както винаги, празникът си има и благородна кауза. Доброволците на БМЧК, ще набират средства за  осигуряване на учебници за тежкоболни деца от 20 семейства от Пловдив. За всеки дарен  1.00 лев, се полага бутилка трапезна вода Парти Айсберг. А дарителите получават и талонче за участие във финалната томбола за големите награди: планински велосипед, спа екскурзия за цялото семейство, лодка с гребла, аксесоари за подводно гмуркане,  тротинетка, подвижен батут, огромен плюшен мечок, спортни и плажни комплекти.

Над 40 чувала с хрупкави царевични пръчици Зайо Байо, ще бъдат раздадени на малките гости на празника, а едно от децата ще си тръгне и с 24-цолов велосипед.
www.podtepeto.com