Шести Национален фолклорен фестивал“Фолклорен извор“ село Царевец, община Свищов – 04 – 07 август 2016

novini

За шеста поредна година село Царевец ще отвори широко врати, за да посрещне всички почитатели на българския фолклор. Предстои Шести Национален фолклорен фестивал „Фолклорен извор“, който ще се проведе от 04 до 07 август 2016 година.

folkizvor

Подготовката за фестивала вече започна. Всички желаещи да участват могат да се запишат като използват посочените телефони и емейл адреси в официалния сайт на фестивала или попълнят електронната форма. Официалния срок за записване е от 01 април до 30 май. Желателно е да не оставяте записването за последния момент тъй като програмата се запълва бързо, след което е невъзможно да ви включим. Условията за участие и регламента на фестивала са обстойно написани и изложени в сайта.

За шести път организаторите обещават изрядна организация, достойна конкуренция и справедливо жури. Очакват ни нови изненади, концерти и специални гости. Всички големи награди ще бъдат връчени на заключителна церемония, която се превърна в най-вълнуващия и очакван момент за участници и публика.

www.folklorenizvor.com