Кебапчета на корем и “Смях народен” с “Комиците”

Актьорите от телевизионното шоу “Комиците” ще ни разсмеят понародному на 19 и 20 август на Летния театър. Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Петьо Петков, Васил Драганов, Иван Радоев, Анелия Луцинова  обещават незабравим купон с тура  “Смях народен”.  

Народът обича да се забавлява и ще има повод да го стори и това лято, обещават от шоуто. Традиционният български хумор, благодарение на който е оцелял българинът през вековете, ще бъде в основата на  турнето, но освен това за зрителите ще има още много приятни изненади. В спектакъла ще се включат много приятели на „Комиците”, а специално участие ще вземе и певицата Поли Генова.

Както гласи старата поговорка – светът е оцелял, защото се е смял. Българинът например е преминал през толкова много трудни моменти, че вече нищо не може да го уплаши. В добри и лоши времена, българинът винаги се е крепял на традициите си, семейството си, дома си и, разбира се, на чувството си за хумор. А да запазиш чувството си за хумор в сегашните тежки времена не е никак лесно, обясняват идеята зад името „Смях народен” от екипа на шоуто.

На всеки спектакъл ще се раздават и много награди, най-големите от които ще бъдат чисто нова готварска печка и модерен лаптоп. Всеки, закупил билет за спектакъла, ще има шанс да си тръгне с някоя от големите награди. На място ще има и традиционна скара, приготвена пред очите на зрителите, от която всеки с билет ще може да се възползва безплатно.

Храна на корем и смях на корем – какво по-хубаво, питат риторично от екипа на предаването. /Марица/