Елективна астрология, Вивиан Робсън

ЕЛЕКТИВНА АСТРОЛОГИЯ
Вивиан Робсън

Стр.   152
Цена: 12 лв.
ISBN:  978-619-7216-41-7

Дали понякога ви се иска да сте избрали по-подходящо време за начало на някой нов проект? Елективната астрология се занимава с избора на най-добрия момент за започване на всяко начинание и именно тя може да ви помогне.

В тази книга са изложени класическите правила за избор на най-доброто време за начало на всякакви дела – от тривиалните (подстригване на косата, оформяне на ноктите, масажи, покупка на нови дрехи) до важните (брак, стартиране на бизнес, наемане на служители, покупка на недвижима собственост, ремонт на дома и украса, теглене на заем, хирургически интервенции, зачеване), и за почти всичко, което се сещате: поемане на път, зъболечение, оран и наторяване, засаждане и засяване, оформяне на завещания…

Разработката също включва изложение за влиянието на лунните стоянки и планетните часове.

Вивиан Енууд Робсън живее от 1890 до 1942 г. Благодарение на знатния си произход получава академично образование по геология, математика и астрономия, като освен родния си език, владее френски, немски и латински.

Работи като куратор по геология и палеонтология в Британския музей, занимава се с изследване на стари астрологически текстове, пише статии и книги. Изучава отблизо оригиналните творби на древни астролози, сред които Птолемей, Хaли Абенрагел, Рамзи и Уилям Лили. Неговите книги по елективна астрология, за неподвижните звезди и взаимоотношенията са се превърнали в класика на 20-ти век.