Радослав Бимбалов представя бестселъра „Млък“ в София и Пловдив

Популярният рекламист и общественик пише втората си книга години след появата на „Аз, Маниака“.

След като сборникът с разкази от Радослав Бимбалов „Млък“ се превърна в едно от най-търсените заглавия на Пролетния базар на книгата 2022 г., надпреварвайки се с шведския бестселъров автор Фредрик Бакман за първата позиция, изданието ще бъде представено в София и Пловдив.

Премиерата на „Млък“ в столицата ще се състои на 16 юни 2022 г. от 19:30 ч. в столичния клуб „Терминал 1“ (ул. „Христо Белчев“ 1). Модератор на събитието ще бъде популярната и обичана водеща и директор на БНР „София“ – Ива Дойчинова, а специално участие в събитието ще вземат шеметните Cinga Manga Funk, които правят опит „в епохата на болезнена интеграция на „различните“, да върнат хората към дълбоките, чисти човешки ценности, където раса, пол, образование и вероизповедание не са нещата, които ни различават. Също като разказите, които читателят ще открие в „Млък“.

Повече информация за събитието може да откриете тук: https://www.facebook.com/events/5463671313697219/

Два дни по-късно – на 18 юни от 18:30 ч. Радослав Бимбалов ще представи сборника си с разкази и пред родния Пловдив – в книжарница „Сиела“ в Mall Plovdiv (ул. „Перущица“ 8) в рамките на фестивала „Пловдив чете“. Модератор на събитието ще бъде дългогодишният журналист Живка Танчева.

Повече информация за събитието може да откриете тук:

https://www.facebook.com/events/1203421113749845

Входът и на двете събития е напълно свободен.

Тези плътни, емоционално сгъстени, истински или почти истински истории засягат някои от най-наболелите теми на съвременното общество – домашното насилие, расизма, отношението ни към смъртта и любовта. И се превръщат в безпогрешно огледало човешките търсения и копнежи.

Радослав Бимбалов е много неща – баща, съпруг, брат, син, приятел, творец, предприемач, пловдивчанин, придружител на куче, бъбривец, хапливец, мълчаливец, активист. Роден е през 1973 г. в Пловдив – града, в който се събират всички пътища. Баща е на Диана и съпруг на Ана. Съсъздател на една от най-креативните рекламни агенции The Smarts.

m.filibe.com