Практикум по автентична астрология, Джон Фроули

ПРАКТИКУМ ПО АВТЕНТИЧНА АСТРОЛОГИЯ
Джон Фроули

Стр.   280
Цена: 20 лв.
ISBN: 978-619-7216-48-6

Тази колекция от бележки и есета разглежда по-задълбочено теми, повдигнати в „Автентичната астрология“. Написана от съвременен майстор на традиционната практика, тя изяснява както техническите въпроси, така и важните философски тези, които са в основата на практическия занаят. Джон Фроули увлекателно изяснява тънкостите на „Традицията, каквато е жива“, като демонстрира своята дарба да представя сложни идеи просто, ясно и с искрящо остроумие, което прави тази книга колкото забавна, толкова и поучителна.

Тя е едновременно безценен спътник за ученика или практикуващия и завладяващо прозорливо четиво за незапознатия с темата читател.

къде се объркваме?
взаимната рецепция – нашата вълшебна пръчка
новите стари техники: антисия и арабски точки
вътрешният крал – господарят на генитурата
оценка на темперамента
домовете

„Остроумие, философия и изключително забележителна задълбоченост. Винаги ще сме благодарни на Джон Фроули за този скъпоценен камък“. – AFI Journal

Джон Фроули (роден на 16 май 1955 г. в Лондон, Англия) е традиционен астролог, писател и преподавател, който се отличава със своя практичен и директен подход, с дълбочината на своите познания и с провокативния си, ироничен и остроумен стил. Преподава на студенти от целия свят и изнася лекции от Бризбейн до Будапеща. Джон е един от малкото съвременни практикуващи „автентична астрология“.

В края на 90-те години Фроули редовно се появява в британската телевизия, включително като домакин на собствена ежедневна програма Frawley and the Fish по LIVE TV. Участва в „Коефициенти за спортни прогнози!“ и редица други британски телевизионни предавания, където прогнозира точно резултатите от предстоящи спортни състезания. Българският читател вече го познава с книгите му „Автентичната астрология“ и „Учебник по хорарна астрология“.