Да подкрепим малките певци от пловдивската група „Магия“ на финала в „България търси талант“ в неделя!

Малките певци от група „Магия“ от Пловдив пребориха конкуренцията и се класираха на финала на най- голямото шоу за таланти у нас „България търси талант“, който ще се проведе на живо тази неделя от 20ч. по БТВ.

Малчуганите от „Арт Войс Център“ с ръководител Руми Иванова представиха на полуфинала песен от мюзикъла „Цар лъв“ и направиха изпълнение на високо европейско ниво, според чуждестранните редактори на шоуто.

Освен перфектното многогласно пеене, те озариха сцената с приказни декори тип Дисни, костюми, хореография, неподправено, чисто детско артистично присъствие. Така те събраха най – много SMS и безапелационно се класираха за финала.

„Много хубаво пеете. Хубаво, че съм учил езици, че да разбера историята”, пошегува се проф. Кантарджиев. Актрисата Евелин Костова изрази радостта си, че освен много музикални децата са и много артистични. „Иде ми да ви изям, много сте сладки, прекрасни сте”, каза Екатерина Евро. А Николаос Цитиридис подчерта, че е изненадан колко добре се справят с различните задачи, които им се поставят. „Вие сте една страхотна магия”, каза той.

Припомняме, че това е поредната успешна музикална формация, която пловдивската музикална школа „Арт Войс Център“ представя на национална сцена. Възпитаници на Руми Иванова са победителките в Х Factor група 4Magic, Лидия Ганева (Детската Евровизия и последното издание на „Гласът на България“ , Даниела Пирянкова (Шоуто на Слави), Мирослава Тодорова (X Factor), Деница Караславова (Гласът на България).

Тази неделя те ще пеят на български и ще покажат още нови страни от таланта си. Подкрепете малките певци от група „Магия“ от Пловдив! И не защото са единствените представители на нашия град, а защото истински заслужават!

m.filibe.com