Цветовете на нощта, Джейн Ан Кренц

ЦВЕТОВЕТЕ НА НОЩТА
Джейн Ан Кренц

стр.:   320
цена: 16.95 лв.
ISBN: 978-954-26-2144-7

Норт Частейн притежава необичайна дарба – паранормално нощно зрение, с което проследява най-опасните психо престъпници. Той научава, че баща му е изпаднал в кома след нападение заради артефакт, принадлежал на дядо му, който е работил за тайна правителствена лаборатория. За да спаси живота на баща си, той трябва да намери въпросния артефакт. И да докаже почтеността на дядо си, считан за предател от мнозина от членовете на тайната организация Фондацията. 

Дарбата му обаче отслабва с всеки изминал ден и Норт съзнава, че не може да се справи сам. Обръща се за помощ към посредничката Сиера Рейнс, която познава подземния свят на колекционерите на антики и реликви. Двамата се впускат в търсене на артефакта и не след дълго се озовават на мястото на инцидента от преди няколко десетилетия в градчето Фог Лейк. Инцидент, който белязва цели поколения и променя живота им завинаги. 
Норт и Сиера ще разкрият шокиращи истини за случилото се през онази съдбоносна нощ. Някой обаче ги следи и ще направи всичко по силите си тайните от миналото да останат заровени завинаги…