45 татуировки на личността, Максим Батирев

45 ТАТУИРОВКИ НА ЛИЧНОСТТА
Максим Батирев

Стр.   328
Цена: 17.95 лв.
ISBN:  978-619-749-429-7

От автора на „45 татуировки на мениджъра“ и „45 татуировки на продавача“

От обикновен служител в отдел „Продажби“ преди 15 години до собственик на компания Batyrev Consulting Group, работеща в 7 направления, днес името Максим Батирев е всеизвестно в руската бизнес общност. Без преувеличение, кариерата му може да се нарече изключителна.

Най-добрият продавач. Най-добрият ръководител на отдел. Най-добрият търговски директор на годината в Русия. Най-добър автор на годината в Русия в категория „Бизнес“. Най-добрият бизнес лектор на годината. Максим Батирев е сигурен, че това е само началото на великия му жизнен път.

Подобни постижения не идват от само себе си. Зад тях има упорита работа, грешки и премеждия, поуки и изводи. В тази книга Максим Батирев разкрива нови 45 от своите „татуировки“ – правилата на живота му, заемащи специално място в сърцето и ума му. От всяко житейско събитие той извежда принципи за взаимодействие със света, семейството, себе си, а постиженията и несполуките са неговите стъпала към успеха.

„45 татуировки на личността“ е предназначена за всеки, който иска да тръгне по съзнателния път към своето усъвършенстване или вече се намира на него. Със сигурност ще успеете да приложите много от тези правила в живота си. И със сигурност ще намерите нещо, с което да ги допълните.

„Аз съм просто човек със своите силни и слаби страни, предимства и недостатъци, победи и поражения, преживявания и няколко хлебарки, живеещи в дълбините на мозъка, които се карат не само с мен, но и помежду си.
Вярвам, че колкото повече принципи има човек, толкова по-интегрален е, толкова по-силно е неговото вътрешно ядро и толкова по-близо е до онези, които обикновено наричат атланти, стоици или хиперборейци.

Принципите правят човека силен. Хората с принципи са изграждали градове, печелили войни, изстрелвали ракети в космоса, създавали науки и формулирали закони. Хората с принципи са оставили своя отпечатък в този свят и са влезли в историята.“

Максим Батирев

Максим Батирев (Комбат) е известен руски мениджър, носител на наградата „Търговски директор на годината“ и „Мениджър на годината“, автор на бестселър поредицата „45 татуировки…“, носител на наградата „Книжная премия Рунета“ през 2014 г. Започнал като редови служител, той стига до нивото на висш мениджър в голяма руска компания.

Според класацията на ИК „Коммерсантъ“ влиза в топ-1000 мениджъри на Русия. Блогът в LiveJournal на Максим е в топ-30 на финансовите блогове в страната.