Коледните концерти пред общината – много настроение, щастлива публика и прекрасна музика и танци, очакваме ви на същото място и в Новогодишната нощ

Коледните концерти пред общината – много настроение, щастлива публика и прекрасна музика и танци,  очакваме ви на същото място и в Новогодишната нощ

С много настроение, щастлива публика, прекрасна музика и танци, изпълнени от пловдивски таланти от всички възрасти, приключиха концертите, които Община Пловдив организира за пловдивчани и гости на града по повод Коледните празници.

В дните 24, 25, 26 декември, на откритата сцена на пл.„Стефан Стамболов“ видяхме и чухме Хорът на Пловдивско певческо дружество „Ангел Букорещлиев“, участници от предаването „Ася в страната на талантите“, Студентски танцов състав „Пълдин“ при УХТ гр. Пловдив, невероятните пловдивски финалисти от „Гласът на България“ – Илин Илиев, Ричард Мантарлиев, Лидия Ганева, „Биг Бенд Пловдив“ с диригент Николай Гешев и с прекрасната им солистка Едит Унджиян и момичетата от „Ноте квартет“.  Дядо Коледа беше неотлъчно до децата, защото и тази година всички много са слушали и са били добри.

„Биг Бенд Пловдив“ и „Духов оркестър Пловдив“ зарадваха пловдивчани с общо 10 безплатни концерта на сцени, разположени в районите Централен, Западен, Северен и Тракия. Публиката чу техни изпълнения в парк Рибница, на пл. „Стефан Стамболов“, в Парк „2019“ в Тракия, до елхата в новия парк на Район Западен, на на Коледния базар на пл. Централен и на Пешеходния мост до Новотел Пловдив.

Вижте малка галерия от снимки от празничните събития и не забравяйте, че в Новогодишната нощ на същата сцена пред община Пловдив за доброто настроение на пловдивчани, които изберат да посрещнат празника на открито, ще се погрижат от сърце „Керана и космонавтите“, култовата българска група „Диана Експрес“, танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия“ и любимката на младите Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део.

m.filibe.com