Щастието ти отива, Тина Търнър

ЩАСТИЕТО ТИ ОТИВА
Тина Търнър

Стр. :  224
Цена: 18 лв.
ISBN:  978-954-783-327-2

В този изумителен пътеводител за откриване на щастие, надежда и любов Тина Търнър, една от най-обичаните изпълнителки в света, разкрива мъдростта, извлечена от вдъхновяващата история на своя живот.

Тина Търнър – жива легенда и икона за милиони почитатели, се завръща с прочувствена лична книга, посветена на дългогодишната ѝ вяра в будизма и вечните му принципи.

Тина е икона за вдъхновение в световен мащаб. А сега ни показва как всеки може да преодолява житейските препятствия – дори да превърне „невъзможното” във възможно – и да осъществи мечтите си. Показва ни как ние също можем да подобрим живота си, дава ни духовни средства и мъдри съвети, с които да обогатим нашия неповторим път.

Десетилетия наред будизмът е основна част от живота на Тина Търнър и в музиката, филмите и концертите тя блести като пример за пораждане на надежда от безизходицата, преодоляване на ограниченията и постигане на успех в живота. Черпейки поука от уроците в собствения й живот, от несгоди до космически висоти, Тина показва как духовните уроци на будизма са й помогнали да превърне скръбта, проблемите и бедността в радост, стабилност и благополучие.

Щастието ти отива е абсолютен вдъхновяващ дар за вас и онези, които обичате.

Вярвам, че всеки от нас е роден с уникална мисия, цел в живота, която само ние можем да осъществим. Свързва ни споделена отговорност: да помогнем на нашето човешко семейство да стане по-добро и по-щастливо.

Книгата включва специален раздел с редки и непубликувани досега снимки на Тина Търнър от 70-те години на минали век до днес.

Кариерата на Тина Търнър, чието истинско име е Ана Мей Бълок, обхваща повече от шейсет години. Певицата е носителка на множество отличия, включително на осем награди „Грами”. Една от най популярните изпълнителки в света, Тина е продала повече билети за концерти от всеки друг солов изпълнител в историята. Тя живее със съпруга си Ервин Бах в Цюрих, Швейцария.