Планер на необикновената жена 2, Моника Василева

ПЛАНЕР НА НЕОБИКНОВЕНАТА ЖЕНА 2
Моника Василева

Стр.    224
Цена: 29.95 лв.
ISBN: 978-619-749-497-6

Планирай своята необикновена година

Сбъдвай. Бъди. Дръзни да бъдеш своята най-добра версия. Тръгни в нови посоки. Лакомо се наслаждавай на всеки сладък миг, който новият ден ти предлага.
Моника Василева

След стотиците писма с мили думи след излизането на „Планер на необикновената жена“, Моника Василева решава да създаде „Планер на необикновената жена 2“, за да продължаваме да творим живота си с нов плам и да не спираме да случваме красиви промени.

Планерът е покана да пристъпиш в един по-красив свят. Билет за най-вълнуващите места, които сърцето иска да посети. Мощен инструмент, който, ако бъде използван умело, може да ти подари най-изумителните чудеса. Предизвикателства, ежемесечен план и равносметка, място за задачи, план за топ форма, послания, вдъхновяващи цитати са само част от нещата, които ще откриеш в този ценен планер.

Планерът е чудесно допълнение към книгите „Дневник на необикновената жена“ и „Дневник на жената творец“. Може да се използва и напълно самостоятелно.

Моника Василева работи и живее във Варна. Автор е на „Дневник на жената творец“, „Подари си желаното тяло“, „Дневник на необикновената жена“, „Когато Ина срещна Ян“, „Изгревът“, както и на „Планер на необикновената жена“.

Освен че пише книги и статии, Моника работи като терапевт тяло, консултант по здравословно хранене, води лекции и е приела за своя мисия чрез творчеството си да помага на колкото може повече хора да случат най-красивите изгреви, които носят вътре в себе си.