Лекар сам на себе си, Д-р Фредерик Салдман

ЛЕКАР САМ НА СЕБЕ СИ
Д-р Фредерик Салдман

Стр.    328
Цена: 16 лв.
ISBN:  978-619-02-0900-3

Какво ще кажете да станете своят „личен“ лекар? Да, правилно прочетохте, да бъдете лекаря, към когото да се обръщате при най-леката хрема, болка в корема или другаде? Представете си само: той ще е на ваше разположение 24 часа в денонощието и ще бди над здравето ви с четири очи. Какво по-хубаво от това?

Докторът във вас ще ви подскаже решението. Ще знаете какво ви се отразява добре и какво не. Ще обуздаете теглото си, като задържите стрелката на кантара върху желаната цифра. Ще си създадете рефлекси за овладяване на стреса, ще управлявате съня си и ще съблюдавате отлична хигиена.

При най-малкия проблем в секса най-простото и очевидно решение тутакси ще се появи. Ще поддържате мозъка си като автомобил във Формула 1, а програмите ви за физическа активност ще са истински шедьоври! Ще съумеете да забавите остаряването и да поддържате високо нивото на хормоните на щастието и добруването.

Д-р Фредерик Салдман

Д-р Фредерик Салдман е роден на 5 май 1953 година в Париж. Уважаван кардиолог, диетолог и експерт в областта на здравословното хранене, той е автор на няколко световни бестселъра, а изявленията му се следят от медиите с нестихващо любопитство. Книги като „Измий ръцете си!“ и „Най-доброто лекарство сте вие!“ са вдъхновени от ежедневните му срещи с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от собственото им поведение.

Практиката мотивира д-р Салдман да адресира наблюденията си към по-широка публика. Книгите му отстояват убеждението, че здравето ни е в собствените ни ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония“. От бестселъра „Най-доброто лекарство сте вие!“ само във Франция са продадени над 560 000 екземпляра. Преведен е на английски, испански, португалски, италиански, немски, холандски, финландски, китайски, корейски, турски, гръцки и други езици.