Книжарницата край плажа, Бренда Новак

КНИЖАРНИЦАТА КРАЙ ПЛАЖА
Бренда Новак

Стр:    496
Цена: 18 лв.
ISBN:  978-954-283-612-4

Преди година и половина съпругът на Есен Дивач изчезва. Отчаяните ѝ опити да открие какво се е случило с него, удрят на камък. Не е минал ден, без тя да се тормози, да говори с детективи и да рови в интернет за следи. А в това време децата ѝ трябва да се справят сами със загубата на баща си.

Идва лятото и Есен, заедно със седемнайсетгодишната Тейлър и шестнайсетгодишния Кейдън, отиват на гости при баба им, която има книжарница в крайбрежно градче във Флорида. Но дори на това райско място, където морските вълни и бризът нашепват за ново начало, никой от тях не успява да се отърси от тревогите си, а тайните, които всеки пази, заплашват да разрушат отношенията в семейството.

Свободна ли е Есен да обича отново друг мъж – сега, след като съпругът ѝ най-вероятно е мъртъв? Как Тейлър ще намери сили да признае пред всички две тайни за себе си, които ще променят целия ѝ живот? И защо майката на Есен упорито отказва да разкрие пред дъщеря си името на нейния баща?

В малката книжарница край плажа три поколения жени – баба, майка и дъщеря – намират сили да се изправят заедно пред проблемите си, да преоткрият себе си и да продължат напред с чисто сърце.