Пътят на осъзнатия мъж, Дейвид Дейда

ПЪТЯТ НА ОСЪЗНАТИЯ МЪЖ
Дейвид Дейда

Стр.    256
Цена: 16.95 лв.
ISBN:  978-619-749-428-0

Каква е истинската ви цел в живота?
Какво всъщност искат жените?
Какво ви прави добър в леглото?

Ако сте мъж, който чете това, несъмнено сте си задавали тези въпроси, но може да не сте имали голям късмет да намерите отговорите им. Досега.

В книгата „Пътят на осъзнатия мъж“ Дейвид Дейда изследва най-важните въпроси в живота на мъжете – за кариерата и семейството, жените и интимността, любовта, духовността и взаимоотношенията, за да предложи практически наръчник за живота на един мъж – живот на почтеност, автентичност и свобода. Дейвид Дейда ви дава ясни съвети и практики на ума и тялото, които да ви помогнат да реализирате своя пълноценен живот незабавно и без компромиси.

„Тази книга е наръчник за определен нов вид развиващ се мъж. Този мъж е безсрамно мъжествен – той е целеустремен, уверен и постоянен, живее живота, който е избрал, с дълбок интегритет и чувство за хумор. Освен това е чувствителен, спонтанен и духовно жив и отдава сърцето си, за да открие и да живее според личната си дълбока истина.“

Дейвид Дейда

„Мъжете често поправят или съветват жените, смятат ги за ирационални и вдигат ръце от женското мърморене или драматично преживяване на нещата. За да избегнем това, трябва да проумеем, че жената преживява света различно от мъжа и не трябва да се опитваме да я променяме или опитомим, а да работим с тази необуздана женска енергия. В крайна сметка точно тя е, която ни възбужда и привлича сексуално.“

Д-р Иван Владимиров – Нав
автор на предговора

Дейвид Дейда е познат в целия свят с работата си в областта на личностното развитие и интимните взаимоотношения. Преподавал е и е провеждал проучвания в Медицинското училище на Калифорнийския университет в Сан Диего, в Калифорнийския университет в Санта Круз, в Щатския университет в Сан Хосе, в института „Лексингтън“ в Бостън, и в Ecole Polytechnique в Париж, Франция.

Автор е на книгите Intimate Communion, It’s a Guy Thing, The Way of the Superior Man, Woman’s Love, Man’s Freedom и The Way of the Superior Lover.