Най-чаканият фууд парк фестивал в Пловдив се завръща на Младежкия хълм

На 4-ти юни 2020 година се завръща най-вкусният и чакан фестивал в Пловдив, овкусен със Сол-Пипер и ухание на Канела, Мента, Карамел и Хмел! Това е „Plovdiv Food Park Festival“ 2020

Най-чаканият фууд парк фестивал в Пловдив е готов отново да ни събере на поляната от 4-ти до 7-ти юни, да посрещне почитателите на хубавата храна, кехлибарените пенливи напитки от цял свят, и още много неустоими кулинарни преживявания, разположени в уникална фестивална територия в подножието на Младежкия хълм.

Стрийт културата, все повече завладява Европа, като създава емоционална връзка между публика и участници. Емоционални моменти, които хората прекарват на открито със своите семейства и приятели и помнят дълго, запазват спомени от добре прекараното си време заедно в парка.

„Plovdiv Food Park Festival“ 2020 е събитие, което обединява над 350 невероятни специалисти в кулинарията, пивовари от цял свят, майстори от барбекю културата, сладкари, специалисти в перфектно миксираните напитки, вино производители, и още много завладяващи рецепторите вкусни чудеса. На едно място, се събират и най атрактивните кухни на колела (караваните), за да покажат уменията си пред пловдивчани и гостите на града.

Пловдив, винаги е бил град на емоциите, и хората усещат енергията на град, в който мултикултурното разнообразие е водещата сила на хилядолетния най-стар жив град в Европа.

Във фестивалната зона ще има също атракциони и забавления за деца, хендмейд пазар с едни от водещите артисти в България, фермерски пазар с производители от региона, игри и съревнования за тези, които смятат себе си за гурота на барбекюто.. и още куп изненади за добре прекарано време в парка.

Музикалната програма включва вечерни концерти с любими банди, а през деня, зад пулта на сцената застават добрите пловдивски клубни диджеи с много, много лежерни сетове за да ни е още по-вкусно.

Не забравяйте и домашните си любимци – те са добре дошли на фестивала, стига да са послушни разбира се.

„ Чакаме ви на поляната, за да изживеем заедно новото издание на вкусният пловдивски фестивал! Погрижили сме се да ви е красиво, уютно, удобно и най вече – „Вкусно да ни е на всички“, казват организаторите от Инкубатор и канят всички пловдивчани и гости на града.

www.plovdivtime.bg