Хюи Фюри идва в Пловдив, прави открита тренировка преди мача с Кубрат Пулев

Следобед, от 14:00 часа шампионът на Великобритания Хюи Фюри, съперник на Кубрат Пулев, ще проведе открита тренировка в залата на боксов клуб „Юнайтед Спортс“ към спортното училище „Васил Левски“. Очаква се преди това той да направи и туристическа обиколка на Пловдив.

Има и идея следващата седмица Кобрата и Фюри да направят шоу на Античния театър или на Римския стадион, като това може да се случи единствено в понеделник. Както е известно, мениджърът Ивайло Гоцев е родом от Пловдив, както и бащата на братята Пулеви.

Същия ден у нас се прибира българската звезда Кубрат Пулев, който се подготвя в Германия. Той ще зарадва феновете си с открита тренировка във вторник в „Сердика център“. Освен него тогава формата си ще покажат брат му Тервел и съперникът му Хюи Фюри.
Ето и пълната програма на боксьорите преди големия сблъсък на 27 октомври в зала „Арена Армеец” в София.

Програма на двамата боксьори до мача:

Събота, 20 октомври
11.35 ч Пристигане на Хюи Фюри, Летище София, Терминал 1 ВИП (полет EZY1933 от Манчестър)
Неделя, 21 октомври
14.00 ч Открита тренировка Хюи Фюри, Пловдив, United Sports – многофункционална зала за спорт, Спортно училище „Васил Левски“
19.45 ч Пристигане на Кубрат Пулев
Вторник, 23 октомври
18.00 ч Открита тренировка на Кубрат Пулев, Тервел Пулев и Хюи Фюри, София, Сердика център
Сряда, 24 октомври
13.00 ч Пресконференция на Кубрат Пулев, Хюи Фюри, Тервел Пулев, Йосиф Панов, Стилиян Костов, София, х-л Маринела, зала София
Петък, 26 октомври
17.00 ч Официален кантар на Кубрат Пулев и Хюи Фюри, София, Сердика център./Bnr