Влади Ампов-Графа: Античният театър е специално място

Певецът ще заснеме концерта си в Пловдив на 31 май по примера на други световни звезди като Девин Таунзънд, Anathema и Asia

“Античният театър в Пловдив е място със специална енергия”. С тези думи хитовият български певец Владимир Ампов-Графа обяви решението си да заснеме концерта си под тепатата на 31 май. Както винаги шоуто обещава да се превърне в незабравимо преживяване за публиката.

„Публиката там е невероятна, още си спомням емоцията от предишния концерт. Много искам и съм сигурен, че ще надградим миналогодишното шоу. Решихме да включим 3D Mapping и още няколко тайни акцента в програмата. Няма да издавам всичко, но подготовката е сериозна. За екипа ни е предизвикателство да филмира продукция, която ще се състои на толкова красиво и уникално място”, каза Графа.

От няколко месеца екип от специалисти разработва новата концепция за сцената, осветлението и мултимедиата.  Репетициите за турнето вече започнаха, а музикантите, с които Графа ще се появи на сцената са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa.

Билети за концертите все още са налични в мрежата на Ивентим и в билетните центрове в съответния град.

С решението си да заснеме шоуто на Античния театър Владимир Ампов вписва името си в редицата от големи музиканти, които направиха същото –  Девин Таунзънд, Anathema, Asia, Paradise Lost.

Същото ще направят и Sons of Apollo, които ще гостуват в Пловдив на 22 септември в рамките на фестивала Sounds Of Thе Ages.

www.plovdivtime.bg