Любо Киров прави премиера на нов албум на Античния театър

„Както преди” ще звучи за първи път под тепетата в рамките на специалния концерт на певеца, с който започва националното му турне

Любо Киров ще направи национална премиера на новия си албум “Както преди” със специален концерт на 14 юни от 21 часа на Античния театър в Пловдив. От града под тепетата тръгва голямото лятно турне на изпълнителя.

Любо Киров притежава един от най-красивите гласове в съвременната българска музика и ще се качи на сцената с невероятните музиканти: Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и Десислава Христова, Елизабет Нешева и Яна Балева от LaTiDa (вокали).

Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда – признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на истински артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта.”

Билети на касата на „МаскАрт“ в Дома на културата “ Борис Христов“.

www.plovdivtime.bg