Болници от цяла Европа търсят медицински персонал в Пловдив

„Кариери в бяло“ обявяват поредния 17-ти сезон на медицинските изложения за работа (job fairs) в Европа, където онези, които търсят нова възможност за работа в медицинската сфера, са поканени да се срещнат с агенции за набиране на персонал, представители на болници и клиники от цяла Европа.

Този сезон изложенията ще се провеждат в Гърция, Румъния, Португалия, Унгария, България и Хърватия.

Изложението за български медицински персонал ще бъде в Пловдив на 11-ти ноември, от 10:00 до 16:00 часа в хотел Рамада Пловдив Тримонциум. Участието е напълно безплатно и участниците трябва да носят само своята автобиография на изложението.

Седемнайстият сезон на „Кариери в бяло“ събира освен най-големите специалисти в подбора на медицински персонал, но приобщава вече като нови работодатели – болници и частни клиники, търсещи да наемат лекари, медицински сестри, стоматолози, физиотерапевти, студенти последна година по медицина, фармацевти, акушерки и научни работници.

„Болниците и частните клиники се присъединяват към събитието, за да се доближат до кандидатите и да им предоставят подходящата информация и подробности за предлаганите от тях работни места. Всеки нов сезон ни среща с нови фирми за подбор на персонал, болници или клиники, така че всеки, който търси нова работа, може да намери подходящата тук. Работодателите искат да се срещнат с добре подготвени кандидати, които искат да израстнат професионално.“, каза Корина Поп, мениджър продажби на Кариери в бяло Интернешънъл.
www.podtepeto.com