Общината обявява фотоконкурс на тема „Защото ме е грижа”

Всеки пловдивчанин може да участва със снимка на споделено и интелигентно пътуване

Поводът за обявяване на конкурса е Европейската седмица на мобилността 2017, която се провежда ежегодно между 16 и 22.09.2017г. Конкурсът има за цел да популяризира идеите и духа на Европейската седмица на мобилността и се организира под егидата и за наградите на кмета на район Централен, г-н Георги Стаменов.

Всеки пловдивчанин – любител фотограф може да представи чрез запечатани на снимка моменти своята интерпретация на чисто, споделено и интелигентно пътуване – защото е здравословно, защото е забавно, защото е бързо и удобно, защото помага да намалим замърсяването на околната среда, шума и разхищението на енергия, защото искаме да живеем в по-красив и зелен град.

ЗАЩОТО МЕ Е ГРИЖА! е мотото на инициативата, в която район „Централен“ на Община Пловдив и тази година ще бъде активен участник. Снимките за участие се изпращат като прикачен файл по електронна поща, на адрес: [email protected] с тема: Фотоконкурс – „Защото ме е грижа”. Краен срок за изпращане на снимките е 17.09.2017 г.

Церемонията по награждаване ще се състои при откриването на изложбата с отличените творби на 21.09.2017 г. от 13,00 часа в административната сграда на района на ул.“Христо Г. Данов“ №39.
www.podtepeto.com