Игра на омраза, Сали Торн

ИГРА НА ОМРАЗА
Сали Торн

Стр.    344
Цена: 13.90 лв.
ISBN:  978-619-157-206-9

„Забавна. Остроумна. Свежа и приятна. Препоръчвам я горещо.“ – СЮЗЪН ЕЛИЗАБЕТ ФИЛИПС

В  резултат на влошените икономически условия издателствата „Гамин Пъблишинг“ и „Бексли Букс“ са принудени да сключат брак по сметка, за да оцелеят.

Луси Хътън и Джошуа Темпълман са главните асистенти на двамата съпрезиденти на новосъздадената издателска къща. И се мразят. Не просто не се харесват, а буквално се мразят. Принудени да делят общ офис, те не се стесняват да демонстрират открито отношението си един към друг. Както и да си погаждат малки номерца.

Луси не може да разбере педантичното отношение на Джошуа към работата, а Джошуа е очевидно объркан от приветливото и мило отношение, което Луси проявява към всички останали колеги, но не и към него. Прекалено ярките й дрехи също не са по вкуса му.

И когато бива обявена нова ръководна позиция, която само единият от двамата може да получи, напрежението между Луси и Джошуа заплашва да достигне точката си на кипене. Но дали в нейно лице той вижда единствено конкурентка? И защо, докато е болна, той се грижи така всеотдайно за нея? За да разбере това, Луси трябва да заложи всичко на една карта…

„Брилянтна, хаплива и забавна, „Игра на омраза“ ще превземе мълниеносно света на любовните романи. Една от най-добрите книги, които съм чела.“ – КРИСТЕН ХИГИНС