Kultur Shock пристигат за първия си концерт на открито в Пловдив

Американците ще бъдат подгрявани от групите „Нещо цветно“ и „Северозападняците“

Kultur Shock е пънк/метъл банда от Сиатъл с българско участие и макар че се развиват в щатите, свирят алтернативна балканска музика. Всъщност те представляват една интересна смесица от България, САЩ, Япония и Босна и Херциговина. Членове на групата са Джино Сърджан Йевджевич, Валери (Вал) Кьосовски, Парис Хърли, Ейми Денайо, Крис Стромкуист и Гай Дейвис. Самите те се определят като „жива банда от работни емигранти“.

Kultur Shock е активна рок група от 1996 г. Зад гърба си има 9 албума, над 800 участия из Европа и САЩ. Работили са с Горан Брегович, Nirvana, Faith no more, System of a down, Dubioza Kolektiv, Иво Папазов, Емир Костурица и много други.

Музикантите пристигат в Пловдив, за да представят първият си концерт на открито под тепетата, в прегръдката на Летния театър, в подножието на Бунарджика.

Датата е 21-ви юли, а часът 19:00. Честта да подгряват гостите ни се пада на родните изпълнители от „Нещо цветно“ и „Северозападняците“, които през последните години слушаме с удоволствие на различни рок фестивали.

Билети могат да се закупят от Билетен център пред Община Пловдив.
www.plovdivtime.bg