Филмовата музика на Виенски Камерен Оркестър ще звучи на Античен театър Пловдив

За първи път към оркестъра ще се присъединят и деца от Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков”

Блестящият Виенски Камерен Оркестър, прочут със своите концерти и записи на класическа и филмова музика, главен партньор на Холивуд, е гост на Интерактивен Музикален Фестивал „Тримонтиада“ , известния фестивал на Културната столица на Европа, съпътстващ я неуморно по пътя и към голямата година 2019.

Филмови фенове от целия свят познават оркестъра от филми като „Аватар”, „Титаник”, „Проклятието на Карибика”, „Toy Story”, „Индиана Джонс”, „ Хари Потър” и много други.

За първи път световно признатият оркестър ще включи в състава си и най-талантливите пловдивски деца от Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков”: Младежки Камерен Оркестър „Франк Мартен Плейърс”.

Двата изумителни концерта ще се състоят на 8-ми и 9-ти септември от 20:00 часа в Античния Амфитеатър Пловдив. Програмата ще плени всички сетива с несравнимо красива музика на Моцарт, Щраус, Бетовен, Хертел, незабравимия филм „Сиси”, много атракции и гениални изненади.
www.plovdivtime.bg