Всички птици пеят, Иви Уайлд

ВСИЧКИ ПТИЦИ ПЕЯТ
Иви Уайлд

Стр.    256
Цена: 12.99 лв.
ISBN:  978-619-161-139-3

Джейк Уайт е млада жена, която живее в стара селска къща, намираща се на безименен британски остров. Компания й правят единствено вярното й куче Дог и овцете й. Тя не иска нищо повече. Но един ден нещо започва да избива овцете й една по една, като оставя телата им ужасяващо обезобразени. Може да е какво ли не. На острова има лисици, а около къщата се навъртат странно момче и непознат мъж. Плъзват слухове за тайнствен, свиреп звяр, който дебне в гората.

Може би тези събития са свързани с мистериозното минало на Джейк, което залива настоящето като вълна, пропътувала хиляди километри, за да разкрие тайната на белезите по гърба ?.

„Изключително структуриран роман. Една от онези книги, които проникват в мозъка ти като тъмен фойерверк и които, когато ги завършиш, искаш незабавно да ги прочетеш отново.“ – Financial Times

Романът на Иви Уайлд не може да бъде поместен само в един жанр. Той е едновременно мистерия, която се разгръща пред читателя отзад-напред, трилър, който държи в напрежение до последното шокиращо разкритие, и психологическа драма, която изумява със своята автентичност и дълбочина. Това е една оригинална и въздействаща история за края на детството, за греховете, които ни преследват, за пречистващата сила на любовта и за стремежа на всеки човек да промени съдбата си.