Зашеметяващото ревю „Моден Капан“ ще разтърси Пловдив на 20 май

Зашеметяващ спектакъл в сърцето на Пловдив ще се състои на 20 май. Ревюто „Моден Капан“ ще предложи на публиката красиво съчетание от арт решения, модерна визия и талантливи български дизайнери, които заслужават презентация от най-висок клас.

Ще бъде изграден подиум, съпътстван от атрактивно осветление и озвучаване, а балерините от танцова формация „Ера Балет“ ще представят моделите на младите творци. Красавиците ще дефилират с изумителни прически и грим.

Артистични решения от „Алениа“ ще допълват атмосферата в Капана, а в модния дух на цялото събитие ще бъде изградена необикновена инсталация – сгради на над 100 години отново ще „оживеят“, облечени в модерните идеи на Анелия Янкова с 2 000 метра плат.

„В страната ни живеят много талантливи младежи. Всеки от тях мечтае да получи възможност да изяви своя талант. Нека им покажем, че не е нужно да емигрират в Милано или Ню Йорк, за да станат част от модния бизнес. Един млад дизайнер се нуждае от поле за изява“, заяви организаторът от арт бутик „Дрешника“ Анелия Янкова.

За втора поредна година „Моден капан“ обръща поглед към младите таланти на България. Най-добрите участници в конкурса „Моден капан“ ще имат възможността да представят своите модели на 20-и май в Капана, на улица „Абаджийска“, а един от тях ще продължи своя творчески път с изискан таблет.

След успешното първо издание през 2016-а година, тази година събитието се реализира в рамките на проект „Капана – квартал на творческите индустрии“ от програмата на “Пловдив – Европейска столица на културата 2019” и се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Пловдив 2019”.

Второто издание на „Моден капан“ ще бъде акцент в програмата на най-новия пловдивски фестивал – „Фестивал на ул. Абаджийска“. Това е инициатива на търговските обекти развиващи своята дейност на улица Абаджийска в Капана. Открити лекции, дегустации, работилници, представяния, игри и музикална програма ще бъдат само част от атрактивните събития в деня на ревюто.
www.plovdivtime.bg