Кметът Иван Тотев посрещна в Пловдив Дорис Пак

„Впечатлена съм от това, което е направено през изминалите пет години в Пловдив“, сподели днес председателят на ЕНП-Жени Дорис Пак при срещата си с кмета инж. Иван Тотев в града под тепетата

Тя сподели, че е възхитена от Пловдив още от първото си посещение през 2012 година като председател на Комисията по култура, образование и медии в Европейския парламент.

„Следя всичко, което се случва в града ви, особено и като станахте Европейска столица на културата“, заяви председателката на женската организация на Европейската народна партия.

„България ще има жена за европейски комисар и трябва да се гордеете с това“, каза още Дорис Пак по повод номинацията на евродепутата Мария Габриел.

Тя поздрави заместник-кмета в Община Пловдив Амелия Гешева за назначението за заместник-министър на културата и й пожела успех.

Напредъкът на Пловдив по пътя към 2019-та година, икономическото развитие, усилията за съхраняване и популяризиране на богатото културно-историческо наследство бяха сред акцентите в разговора на Дорис Пак с кмета Иван Тотев.
www.plovdiv.bg