Организационно поведение, Дебра Л.Нелсън, Джеймс К.Куик

ОРГАНИЗАЦИОННО ПОВЕДЕНИЕ
Дебра Л.Нелсън, Джеймс К.Куик

стр:    856
цена: 70 лв.
ISBN: 978-6199-01-0019-5

С пленяващата книга на Нелсън и Куик можете да изучавате проактивно не само понятията и теориите, които засилват управлението на човешкото поведение на работното място, но и как да практикувате тези умения. Тя ясно демонстрира как теориите и изследванията на организационното поведение се прилагат в компаниите днес с ангажиращи илюстративни случаи, смислени упражнения и примери, представящи шест нови, фокусиращи вниманието компании, които веднага ще разпознаете, включително „Форд“, „Нетфликс“, „Дайсън“ и др.

Книгата е базирана както на класическите изследвания, така и на най-авангардното научно мислене. Актуалните примери от всякакъв тип организации отразяват днешните най-нови тенденции. Инструментите за самооценяване и другите интерактивни възможности за учене ви позволяват с напредването на работата в курса да се развивате както като отделни хора, така и като важни сътрудници в днешните организации.

НОВИТЕ СЪВРЕМЕННИ ТЕМИ ОТРАЗЯВАТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ДНЕШНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. Новият материал е с растящо значение в днешния свят на бизнеса, например комуникация с помощта на новите технологии и социалните медии. Всички аспекти на книгата отразяват най-новите проблеми и развитието във водещите организации днес.

ДИАЛОЗИТЕ ЗА РАЗНООБРАЗИЕТО УЧАТ КАК ДА СЕ РАЗРЕШАВАТ КОНФЛИКТИ. Рубриката осигурява кратки обяснения с провокиращи мисленето въпроси за обсъждане, за да дадат искра на разговорите за някакъв аспект на разнообразието, свързан със съдържанието на главата.

 

„МИСЛЕНЕ В ПЕРСПЕКТИВА“ И „ПОГЛЕД НАЗАД“ СЪЗДАВАТ АНГАЖИРАЩА РАМКА ЗА УЧЕНЕТО. Динамичните компании, включени в рубриките, изобразяват принципите на организационното поведение в действие в големи и малки организации със стопанска и с идеална цел от областта на производството и услугите.