Nazareth ще свирят в Античния театър в Пловдив през юни

Хард рок титаните от Nazareth ще забият в Античния театър в Пловдив на 18 юни 2017 г. Музикантите обещават да изсвирят най-големите си хитове Love Hurts, Hair of the Dog, Dream On, както и да представят на феновете на твърдия звук нови композиции.

Култовата банда ще пристигне у нас в състав: Pete Agnew, Jimmy Murrison, Lee Agnew и вокала Carl Sentence. Концертът им в България е част от турне, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция.

Шотландска хард рок група, създадена през далечната 1968 г., още в началото на 70-те години печели сърцата на публиката с неповторима музика, въздействащи текстове и невероятно присъствие на сцената. От тогава до днес бандата е един от най-високите върхове в класическата и съвременна рок музика, а групи като Guns N’ Roses признават, че черпят вдъхновение от Nazareth.

Концертът под звездите на Стария град в Пловдив ще стартира в 21:00 часа. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution.

Култовите германски метъли от Helloween включиха България в своето световно турне, озаглавено Pumpkins United. Шоуто на легендите, които пристигат за първи път у нас в оригиналния си състав, ще бъде на 14 декември 2017 г. в зала „Арена Армеец“.

„Бузлуджа – рок култура“ ще събере феновете на рока на легендарния връх на 8 юли 2017 г. Сцената ще бъде разположена точно пред входа на соц паметника.

„Предприемчив“ австралиец има на какво да научи българските телефонни (и други) измамници, защото е намерил начин да печели буквално от въздуха.

Изборът на Кристиан Костов за български представител на „Евровизия“ 2017 може и да бе приет противоречиво от родната общественост, но пък получи абсолютно неочаквана международна подкрепа. След вълна от положителни коментари по целия свят и челни позиции…

Ед Шийрън покори музикалните чартове с най-новия си албум Divide. Но кои са неговите музи?

Един от бащите на рокендрола – Чък Бери – почина на 90-годишна възраст на 18 март 2017 г.

Дарина Йотова е певица, която изгря съвсем бързо на музикалния небосвод, а талантът ѝ не остана незабелязан. Макар и да не спечели хитовото риалити „X Factor“, певицата открадна сърцата на всички ни с бунтарското си поведение и заразителната си усмивка.

Купонджиите от S.A.R.S. идват за поредния си концерт на българска земя, който ще се състои в София на 26 август 2017, а мястото на срещата е клуб „Маймунарника“.

Само два дни след като Криско представи новата си песен „Лош или добър“, любимката му от X-Factor – Дарина Йотова – също се завърна с ново парче, озаглавено „Родена такава“./Блиц