Малкият дявол, Анна Ю

malkiqt-dqvol-korica

МАЛКИЯТ ДЯВОЛ
Анна Ю

Стр.     416
Цена:  16 лв.
ISBN:   978-619-161-121-8

Когато фалшът, коварството и алчността се наричат приятелство, любов и успех.

Когато една жена трябва да избере по-малкото зло.

Тя е на кръстопът. Притисната от обстоятелства и разочарована от хора. От съпруг, който иска да я лиши от любимата ? работа и докарва фирмата ? до фалит, от приятелки, затънали в собствените си проблеми, от мръсна предизборна кампания, в която е принудена да обслужва един кандидат-примамка. И от броените дни, в които трябва да действа и да решава как ще живее оттук нататък.

Една млада жена във водовъртежа от събития в големия град сред силните на деня. В лабиринта от успехи и провали, съпътстващи битката ? да запази кариерата си и да отстои принципите си.

Ще убеди ли съпруга си, че любовта му не може да бъде затвор? Ще докаже ли на покровителите си, че порочните им сметки са криви? Ще налучка ли верните стъпки в минираното поле на тайните връзки, на подмолната конкуренция, на мнимите приятелства и непредвидените коварства? Или всеки неин ход ще заплита все повече кълбото от грешки в неудържимата ? амбиция да изтръгне победата си, избирайки между две злини. Избирайки малкия дявол.

Завладяващ сюжет в жанра на модерната градска проза. Безмилостна дисекция на лични и обществени отношения по политическите върхове и в медийните дебри. Стъписващо откровение за дързостта да бръкнеш в раната на болната от фалш, корупция и зависимости съвременност, където парите и алчността са единственият бог. Събитийна динамика, стилистична лекота и стъписващи обрати грабват читателя в новата книга на Анна Ю „Малкият дявол“.