Съжалявам, чакат ме, Анес Мартен-Люган

sujaliavam_chakat_me

СЪЖАЛЯВАМ, ЧАКАТ МЕ
Анес Мартен-Люган

стр:    376
цена: 15.99 лв.
ISBN: 978-954-389-405-5

Работата е нейният живот – един безкраен низ от срещи, професионални ангажименти и делови вечери. Яел е олицетворение на амбициозна, интелигентна и успяла жена, която крачи уверено към следващото повишение. До момента, в който просто прегаря! Докато скита объркана и дезориентирана, неочакван порой я принуждава да влезе в малък антикварен магазин. В него среща миналото си – един мъж мистериозно изчезнал от живота й.

Светът, който Яел е изградила започва да се разпада, а тя получава шанс да преоткрие себе си, щастието и смисъла на успеха. Но само, ако е достатъчно смела да поеме в тази посока.

Деликантно, в своя жив и оригинален стил, Анес Мартен-Люган ни потапя в ново пътешествие. Със свежо чувство за хумор тя тъче историята на Яел и разнищва пороците на съвременния забързан живот и нуждата да се докажеш на всяка цена.

След 6 години практика като психолог Анес Мартен-Люган се посвещава на литературата и постига изключителен успех! Романите „Щастливите хора четат и пият кафе“ и „Влюбените в книгите никога не спят сами“ докосват сърцата на милиони читатели по цял свят.