Регистрираме касови бележки по телефона

Касовите бележки на участниците в лотарията на НАП и Министерството на финансите могат да бъдат регистрирани вече и чрез телефона на агенцията 0700 18700, съобщават от приходната агенция. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана, допълват от НАП.

5046 пловдивчани вече са се регистрирали в лотарията, а записаните от тях касови бележки са за близо 1,6 млн.лв. До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен над 2.5 млн. пъти, а регистрираните в цялата страна почти 1,5 милиона бележки са на обща стойност 20 млн. лв.

Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор. Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 година включително./BNR