Въображаемият свят на…, Кери Смит

VyobrazhaemiyatSvyatNa

ВЪОБРАЖАЕМИЯТ СВЯТ НА…
Кери Смит

стр:    192
цена: 12.99 лв.
ISBN: 978-954-389-364-5

В какъв свят искаш да живееш?
Да си представиш нещо различно, по-добро или дори по-интересно, означава да започнеш да променяш света около себе си. Най-големите революции на нашето време са се случили, защото някой е имал смелостта да измисли нещо ново.
Във „Въображаемият свят на […]” Кери Смит ни предизвиква да направим точно това като сътворим свой собствен уникален свят.
За да се включиш в приключението, първо трябва да създадеш списък с неща, които те привличат – предмети, които обичаш и колекционираш, цветове, форми, идеи, хора и създания, които те очароват. Този списък ще бъде отправна точка за създаването на въображаемия ти свят. Приготви се да мислиш за карти, схеми, имена на географски региони, обитатели, храни, истории и други забавни детайли. Твоят свят има нужда от добри основи! Единствено ти можеш да му ги осигуриш.
Незаменим пътеводител за всеки художник, мечтател, бунтар – за децата от всички възрасти, „Въображаемият свят на […]” ни насърчава да се превърнем в революционери, които преобръщат ежедневието в търсене на нови възможности и нестандартни идеи.