Стойчо Стоев e очаквал ЦСКА да загуби от „Ботев“

Старши треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев заяви, че е очаквал големият съперник ЦСКА да загуби гостуването си на „Ботев“ (Пловдив) и по този начин да остави сините извън първата шестица в плейофната фаза на А група.

Стоев не е изненадан от резултата в Пловдив, който остави „Левски“ във втората шестица [LAP.bg]
Червените отстъпиха с 0:2 на стадиона в кв. „Коматево“, като записаха трета поредна загуба през пролетта и се отдалечиха на три точки от лидера „Лудогорец“. „Ботев“ пък постигна трети последователен успех и изпревари „Левски“ с две точки за шестото място.

„Няма какво да кажа. Не ми се говори по този въпрос. В интерес на истината – очаквахме го“, заяви Стойчо Стоев пред „Стандарт“.

Наставникът на сините добави, че в близките дни ще има пресконференция. На нея от клуба ще говорят за случилото се в „Коматево“ и какво предстои оттук нататък на „Герена“.

В петък, когато даде пресконференция преди мача с „Марек“, Стоев заяви, че няма да обвинява друг клуб за това, което „Левски“ сам си е направил. След срещата в събота той изрази притеснение, че при евентуално оставането във втората шестица нивото на отбора му ще падне, тъй като съперниците са по-слаби.

Изпълнителният директор Константин Баждеков пък заяви, че финансовите загуби за клуба ще са „пагубни“, ако тимът не влезе в първата шестица. /Дневник