Прокуратурата поема Цар Киро и бития журналист Радко Паунов

Полицията е извършила проверка по случая с нападнатите от Кирил Рашков журналисти, съобщи главен инспектор Пламен Узунов, директор на ОДМВР Пловдив.

Изяснени са обстоятелствата, свързани с инцидента. Полицията е реагирала веднага след подадени сигнали в 4 РПУ, както от журналистите, така и от Кирил Рашков, известен повече като Цар Киро.

По думите на Узунов, случаят вече е докладван на прокуратурата.

Прокуратурата ще вземе отношение, в момента, в който се запознае обстойно с инцидента, каза районният прокурор Гергана Мутафова пред „Фокус“. Засега при тях нямало достатъчно информация.

Както съобщихме по-рано, Кирил Рашков е нападнал журналисти на улицата пред хотела му в Пловдив, заради това, че са го снимали. Той дори се опитал да души единият от журналистите – Радко Паунов от „24 часа“,   докато новинарят си изпълнявал служебните задължения. /Марица/

1 comment

  1. Г- н Паунов,много горещо Ви препоръчвам да си спомните че едно време имаше един генерал Ч0чоолу,които през 1975 година с танк и милиция за една нощ се справи със Столипиново.Мълчаха като риби,по-ниски от трева бяха мангалите.Докога „цар Киро“ ще продължава със своите своеволия , безчинства,мародерства.
    Заради честта на Полицията,за спокойствие и мир в Пловдив ПОСТАВЕТЕ мръсната гад на местото,което заслужава- някоя оловна мина,на строг режим,до живот.

Коментарите са изключени.