Нина Добрев май има ново гадже и това е Лиъм Хемсуърт

Актьорът Лиъм Хемсуърт се раздели с певицата Майли Сайръс миналия септември и от тогава се смята, че няма ново гадже. Звездата от “Игрите на глада” бе забелязан в компанията на нашето момиче в Холивуд Нина Добрев в един бар в Атланта.

Лиъм Хемсуърт и Нина Добрев на връчването на наградите People’s Choice Awards 2012

Австралиецът си бъбреше с 25-годишната Нина, звезда от сериала “Дневниците на вампира”, а на раздяла двамата си разменили целувки, за които свидетели твърдят, че не са чисто „приятелски“. “Двамата бяха в бара заедно с други приятели, казва очевидецът Дж. Андерсън, забавляваха се и се държаха като влюбени.”
В момента и Лиъми Нина са в Атланта по работа. Той снима последните две части от сагата “Игрите на глада”, а Нина снима петия сезон на сериала.

“Те стояха до два-три часа през нощта и Нина си тръгна преди него. Двамата се целуваха преди тя да се качи в колата на приятелка“, твърди очевидецът. “Целувките бяха направени публично пред вратата на бара.. да уточня… три целувки по устата.”
Нина също твърди, че в момента няма връзка след като се раздели с колегата си от сериала Иън Самърхолдър, с когото бе заедно от 2010 до миналата година.